Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

BESTILL BILLIG STRØM I DAG!

Strøm til lavpris er en enkel spotprisavtale, hvor du betaler det samme for strømmen som vi gjør på strømbørsen. I tillegg kommer et månedlig påslag på kun kr 27,- samt 3,60 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikater.

Bestill i dag og få billig strøm du også! 

Bestill nåenkelt og gratis å bytte

Steg 1 av 2

Vi trenger et gyldig telefonnummer.
Vi trenger en gyldig fødselsdato. (dd.mm.åååå)

Bestill Strøm til lavpris

Hei {{person.firstname}}. Nå gjenstår det bare å fylle ut feltene nedenfor så får du strøm fra oss.

Allerede kunde? Logg inn
Marker minst én anleggsadresse
|
Hvis du har mottat en vervekode, kan du skrive den her: Du er vervet av: {{referrerName}}
Du må bekrefte gjeldende vilkår.

Alt på én faktura

Hittil har du fått en regning fra oss på strømforbruk og en fra din lokale netteier på nettleien. Framover vil de fleste av dere få dette på én felles faktura fra oss i NorgesEnergi. 

VARMESTYRING GJORT ENKELT

Oppvarming er et område de fleste av oss kan spare strøm på. Men mange nøler med å gjøre tiltak fordi det kan virke komplisert å styre temperaturen på varmeovnene. Vi gir deg 3 konkrete tips som er enkle og billige!

Billig strøm + Kundefordeler

Det lønner seg å ha NorgesEnergi i stikkontakten! Hver måned får du nye spesialrabatter hos både Elkjøp, Lefdal og Phonehouse. Du får også gode tilbud fra våre andre partnere.

Skal du flytte?

NorgesEnergi leverer billig strøm over hele landet. Husk å si fra til oss når du flytter til ny bolig.

Er du allerede kunde og vil ha gratis strøm?

Så bra! For hver eneste venn du hjelper over til NorgesEnergi, får du en måned gratis strøm av oss. Det kan bli mye gratis strøm, det! Og de du verver får også en måned gratis strøm, og så billig strøm så lenge de vil!

FÅ GRATIS STRØM HER

Ta et aktivt miljøvalg!

Bestiller du 100 % fornybar energi får du opprinnelsesgaranti på strømmen din. For kun 90 øre/dagen blir du en av våre miljøbevisste kunder. Av denne summen overfører vi på dine vegne kr 100,- årlig til Regnskogfondet. 

Opprinnelsesgaranti er en sikkerhet for at en tilsvarende mengde fornybar energi som du forbruker, er produsert og matet inn på nettet et sted i Norge eller Europa. Slik bidrar du til økt etterspørsel etter fornybar energi! Smart for deg, og smart for kloden vår. 

Alle våre strømavtaler kan kombineres med 100 % fornybar energi.