Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift
Et nytt år står for døren
Et nytt år står for døren – men hva er egentlig nytt når vi entrer 2017?

Et nytt år står for døren

Et nytt år står for døren – men hva er egentlig nytt når vi entrer 2017? Alt?

Ikke alt er nytt, men mange av dere har nok merket noen store endringer. I 2016 startet vi blant annet Operasjon: Spar enda mer, og vi smalt til med sammenslåing av strøm og nettleie på én og samme faktura. Denne prosessen fortsetter i 2017, hvor flere og flere av våre kunder skal få bedre oversikt og litt mindre å tenke på når det kommer til strømmen.

Strøm og nettleie på samme faktura – nå blir det vel dyrere? Absolutt ikke! Beløpet du skal betale i nettleie vil fortsatt være bestemt av netteieren din og skal ikke påvirkes av den nye faktureringsmodellen. Du beholder også strømavtalen du har valgt og fordelene du har hos NorgesEnergi. Fortsatt billig og smart!

Apropos billig og smart: Formålet med Operasjon: Spar enda mer er å bidra til at våre kunder får lavere strømregninger – fordi våre kunder er viktige! Sammenslåingen av strømutgiftene dine spiller en viktig rolle her, for med bedre oversikt over det totale strømforbruket ditt vil det være enklere for deg å gjøre justeringer som senker forbruket.

Fakta: senker du strømforbruket blir ikke bare strømbiten rimeligere – nettleien synker også! Følg med på bloggen vår for gode tips og råd som hjelper deg på veien til en lavere strømregning.

Kanskje du lurer på hvem du skal forholde deg til når både strøm og nettleie kommer på en regning – og det er ikke så rart! Du kontakter fortsatt netteieren din når..

.. du skal lese av strømmen. Mange får kanskje e-post eller en SMS fra netteieren når det er på tide å lese av strømmen – dette vil fortsette. Hvis du har automatisk avlesning trenger du ikke å tenke på dette.

..strømmen er gått. Det er fortsatt netteieren din som har ansvaret for at strømmen skal komme trygt frem til deg. Gjør den ikke det skal du ringe netteieren din. De fleste netteiere har et direktenummer for strømbrudd.

..du har spørsmål om nettleien. Selv om du får en samlet regning for strøm og nettleie vil de to delene være tydelig spesifisert slik at du ser hva som er hva. Lurer du på noe vedrørende den delen av regningen som omfatter nettleie, ringer du netteieren din.

..når du er flyttefot og skal si opp strømmen. Det er fortsatt netteieren din som skal motta oppsigelse i forbindelse med flytting. De avslutter nettleieavtalen med den siste målerstanden din og sender informasjonen videre til oss slik at vi kan avslutte strømavtalen fra samme dato som du flyttet.

Har du flere spørsmål er det bare å spørre oss!

Vi vil takke deg for alt det gamle – og vi gleder oss til å jobbe for lavere strømutgifter også i 2017!

Del artikkelen