Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

100 % fornybar energi

Ta et aktivt miljøvalg! Når du kjøper 100 % fornybar energi tilknyttet din strømavtale hos NorgesEnergi, får du opprinnelsesgaranti på strømmen samtidig som du gir 100,- i året til Regnskogfondet. 

{{attr}}

 

Bestill på Min side

Bestill 100 % fornybar energi

Du må bekrefte gjeldende vilkår

Beklager, noe gikk galt. Du kan prøve igjen, eller kontakte oss på telefon 810 33 700 eller via kontaktskjemaet vårt.

Takk for din bestilling! Du vil få en bekreftelse på epost innen 24 timer.

Hva er opprinnelsesgaranti?

Opprinnelsesgaranti er en sikkerhet for at en tilsvarende mengde energi som du forbruker, er produsert fra fornybare kilder og matet inn på nettet et sted i Norge eller Europa.

Norge er som skapt for kraftproduksjon! Vind, vann og fossefall gjør at tilnærmet 100 % av all kraft som produseres her, kommer fra fornybare kilder. Europa ellers er ikke like godt utrustet fra naturens side, men ny teknologi og innsikt gjør at også europeiske kraftverk satser stort på fornybar energi. Denne satsningen ville vært svært begrenset uten felles støtteordninger som opprinnelsesgaranti.

Du er med på å bevare regnskogen!

Sammen med lokalsamfunn og organisasjoner i regnskoglandene jobber Regnskogfondet med å bevare den livsviktige regnskogen. Vi gir 100 kr i året til Regnskogfondet på vegne av hver kunde med 100 % fornybar energi. Les mer om Regnskogfondet sitt viktige arbeid her.

Vilkår