Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Grønn verdi

1,3

øre/kWh

- Ta et aktivt miljøvalg, bli miljøansvarlig!

Med Grønn verdi sikrer din bedrift at det blir produsert like mye fornybar energi som det dere bruker. På den måten tar dere et aktivt valg i kampen for et bedre miljø.

{{attr}}

Dette får dere med Grønn verdi:

Opprinnelsesgarantert strøm
Bedrifter som ønsker å ha en god miljøprofil bør velge Grønn verdi, og dermed sikre at tilsvarende mengde strøm som bedriften forbruker blir produsert fra fornybare energikilder. Eksempler på fornybare energikilder er solenergi, vannkraft, vindkraft, bioenergi, bølgekraft og tidevannsenergi.

Årlig miljørapport og diplom
En gang i året får din bedrift en miljørapport som gir en indikasjon på bedriftens miljøprofil. Alle kunder av Grønn verdi får et diplom/sertifikat, som viser hvilken fornybar kilde som strømmen har, hvor den er produsert, samt at dere også støtter regnskogen og regnskogfondet. Diplomet vil være digitalt og tilgjengelig for kundene på vår kundeportal MinSide (norgesenergi.no), og publiseres 1. februar hvert år for siste hele kalenderår.

Bevaring av regnskog
NorgesEnergi har inngått et samarbeid med Regnskogfondet, hvor vi årlig gir av vårt overskudd til bevaring av regnskogen. Dette er et av de mest effektive tiltakene for å bevare klimaet og livsmangfoldet på kloden. Størrelsen på donasjonen styres av forbruket og antall kunder som har Grønn verdi. Vårt mål er å bidra til bevaring regnskogen og miljøet for fremtidige generasjoner.

Gratis ENØK-rådgivning til en verdi av kr 1 000,- pr time
Reduser bedriftens energiforbruk gjennom enkle tiltak. I mange tilfeller kan bedriften redusere energiforbruket med 10 - 15 % uten høye investeringer. Ring oss på telefon: 810 33 702 – og få konkret rådgivning som passer din bedrift.

Bestill Grønn verdi

Du må bekrefte gjeldende vilkår

Beklager, noe gikk galt. Du kan prøve igjen, eller kontakte oss på telefon 810 33 705 eller via kontaktskjemaet vårt.

Takk for din bestilling! Du vil få en bekreftelse på epost innen 24 timer.

Vilkår