Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Nå får du alt på én faktura!

Endelig får du både strøm og nettleie på samme faktura!

Snart blir hverdagen til våre kunder litt enklere: vi samler både strøm og nettleie på samme regning! 

Det vil si at du får én samlet faktura som inkluderer både strømforbruk og nettleie – ikke to ulike regninger slik det er i dag. For deg som kunde betyr dette en regning mindre og enklere oversikt. Kort sagt litt mindre å tenke på.

Bedre oversikt med alt på én faktura

På din nye faktura vil det tydelig framkomme hva som er strømforbruk og hva som er nettleie. Du skal fortsatt lese av strømmen til din lokale netteier, men faktura for nettleie vil sendes fra oss i NorgesEnergi. Smart, ikke sant? 

Dette iverksettes fra 1. november og løpende gjennom vinteren - avhengig av når din lokale netteier er klar. Du som kunde trenger ikke foreta deg noe, det vil gå av seg selv.  

Faktura hver måned

De fleste netteiere fakturerer månedlig. Som en forberedelse til alt samlet på én faktura, vil også vi i NorgesEnergi gå over til månedlig fakturering fra 1. desember 2016. Det gjelder for alle kunder, uavhengig av strømforbruk. 

På den måten blir det enklere for deg å få samlet oversikt over dine månedlige strømutgifter. Fortsatt den gode avtalen fra oss, bare enda enklere! 

Justerte vilkår 

For å sikre at vi kan levere deg alt på én faktura, har vi gjort en liten justering i punkt 6 i avtalevilkårene, gjeldende fra 01.11.16. Mer om dette finner du på Min side. 

Har du eFaktura eller AvtaleGiro?

Dersom du ikke allerede har opprettet eFaktura på din strømregning, anbefaler vi at du gjør det allerede i dag. Det er både smart og billig! Du sparer penger på å slippe månedlig fakturagebyr på din papirfaktura eller AvtaleGiro. 


Har du tegnet AvtaleGiro, er det viktig at du sjekker beløpsgrensen på avtalen i nettbanken. Denne må nå også ta høyde for nettleien som kommer på samme faktura. 

For deg med Strømkonto

Nå får du snart nettleie inkludert i din Strømkonto! Med nettleie og strømforbruk på samme faktura, blir fordelene med å ha Strømkonto enda større. Strømkonto jevner ut dine totale strømutgifter gjennom året, som nå også inkluderer nettleie. Slik får du økt forutsigbarhet, og unngår ubehagelige overraskelser!

 

Ditt anbefalte månedlige beløp vil økes, nå som det også skal dekke nettleie. Det vil framkomme tydelig på din nye Strømkonto-faktura hva ditt nye, faste månedsbeløp er. Om du har AvtaleGiro må du huske å sjekke din beløpsgrense i nettbanken. 

Husk at du som har Strømkonto alltid kan se originalfaktura for både strøm og nettleie på Min side.