Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Takk for din bestilling

Velkommen som kunde hos oss, og takk for at du valgte oss som din strømleverandør!

Du har bestilt Strøm til lavpris, som er en av landets billigste strømavtaler. I løpet av de neste dagene får du sannsynligvis en henvendelse fra din tidligere strømleverandør. Alle våre produkter og priser er svært konkurransedyktige og vi håper du vil gi oss muligheten til å bevise at vi er den rette strømleverandøren for deg. Kontakt oss gjerne om du er i tvil om din strømavtale. 

Norges mest populære strømleverandør

Analyser fra Energibarometeret viser at de fleste som har skiftet strømleverandør siden 2007, bytter til NorgesEnergi.

Kilde: Kantar TNS (Energibarometer, 2007 - 2017)

Billig strøm + Kundefordeler

Det lønner seg å ha NorgesEnergi i stikkontakten! Du har god rabatt på mobiltelefoni hos Talkmore, drivstoff og bilvask hos Esso og hver måned får du nye spesialrabatter hos Elkjøp og Phonehouse. Du får også gode tilbud fra våre andre partnere.

AvtaleGiro og eFaktura

Det er billigst å betale strømregningen din med eFaktura. Når du tegner eFaktura-avtale, får du regningen rett inn i nettbanken! Med AvtaleGiro blir den automatisk betalt fra kontoen din. Billig, smart og enkelt!

Min side

På Min side finner du informasjon om ditt kundeforhold. Dersom du ønsker å se dine avtaler og fakturaer, utsette en faktura, bytte e-postadresse eller se kundefordeler - finner du det på Min side.