Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Spesialavtale

Ansattstrøm

40,95

øre/kWh

Bedriften du jobber i er kunde hos NorgesEnergi og du får derfor tilgang til en spesialavtale hos oss!

Du kan bestille produktet Strøm til fordelspris som har lavere pris enn andre strømprodukter. Og med fordelsproduktet Vintertrygghet har du mulighet til å velge fastpris i vintermånedene. Dermed får du den optimale kombinasjonen av innkjøpspris og sikkerhet!

Vintertrygghet får du gratis i 12 måneder, etter det koster det 39 kr/mnd. Du kan når som helst si fra til oss at du ikke ønsker Vintertrygghet - det er ingen bindingstid.

Bestill nåenkelt og gratis å bytte

Steg 1 av 2

Vi trenger et gyldig telefonnummer.
Vi trenger en gyldig fødselsdato. (dd.mm.åååå)

Bestill Ansattstrøm

Hei {{person.firstname}}. Nå gjenstår det bare å fylle ut feltene nedenfor så får du strøm fra oss.

Allerede kunde? Logg inn
Marker minst én anleggsadresse

Vi kan ikke finne dette postnummeret i våre tabeller. Dersom du har et strømanlegg på dette postnummeret så er det fint om du kontakter oss på 38 10 00 80 for å registrere deg som kunde.

Vi kan ikke finne dette postnummeret i våre tabeller. Dersom du har et strømanlegg på dette postnummeret så er det fint om du kontakter oss på 38 10 00 80 for å registrere deg som kunde.
|
Du må bekrefte gjeldende vilkår.
Du må bekrefte gjeldende vilkår.

Hva er Strøm til fordelspris?

Med Strøm til fordelspris betaler du akkurat det samme for strømmen som vi betaler når vi handler på strømbørsen. Det er en spotavtale (også kjent som strøm til innkjøpspris), og slike avtaler har i følge Statistisk Sentralbyrå vært den billigste avtaleformen i over 10 år. 

Med Strøm til fordelspris er det kun etterskuddsvis betaling – og ingen bindingstid.

Vintertrygghet

Med Vintertrygghet har du en mulighet til å velge en trygg og forutsigbar fastpris i de kalde vintermånedene - når strømprisen svinger som mest! Du får melding fra oss når du har mulighet til å velge fastpris og trenger ikke å overvåke prisene selv.

Fastpris – hvis du vil!

Med Vintertrygghet får du for kun 39 kr/mnd tilbud om fastpris i korte, relevante perioder. Du velger selv om du vil benytte deg av fastpristilbudet. Når fastprisperioden er over, tilbakeføres du automatisk til din opprinnelige strømavtale- og pris. Fastpristilbudet gis på epost eller sms.

Vi overvåker strømmarkedet for deg

Det er mange faktorer som påvirker strømprisen. Du som har Vintertrygghet mottar 4-6 nyhetsbrev gjennom året, hvor vi holder deg oppdatert om utviklingen i markedet, og hva som ellers rører seg i en bransje i endring og utvikling. 

Din strømpris

Søk opp dagens innkjøpspris på ditt postnummer her:

Månedlig påslag: kun kr 25/mnd. I tillegg kommer et påslag på 3,60 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Vintertrygghet er en valgfri tjeneste som er gratis de 12 første månedene for deg som er medlem. Deretter koster tjenesten 39 kr/mnd.

Kunder i Finnmark og følgende kommuner i Troms: Karlsøy, Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, Skjervøy og Storfjord er untatt mva og el-sert. Kunder i resten av Troms og Nordland er unntatt mva.

Vilkår