Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Strømavtalen for deg mellom 18 og 35

Ung lavpris

Vi gleder oss til Palmesus, og dersom du bestiller Ung lavpris nå så er du med i trekningen av billetter til årets festival :-) 

Ung lavpris er billig strøm og spesialfordeler til deg mellom 18 og 35 år. Du får:

  • Strøm til lavpris - en enkel spotprisavtale
  • 100% fornybar energi, gratis for deg - 100 kr/året til Regnskogfondet
  • Mulighet til å betale fakturaen med Vipps
  • Gode rabatter hos Elkjøp og Talkmore

NB! Tilbudet gjelder foreløpig kun nye kunder, men dersom du er kunde fra før og ønsker å delta i trekningen av Palmesusbilletter kan du sende en epost til ung@norgesenergi.no. :-)

Bestill nåVi trekker Palmesus-vinner

Steg 1 av 2

Vi trenger et gyldig telefonnummer.
Vi trenger en gyldig fødselsdato. (dd.mm.åååå)

Bestill Ung lavpris

Hei {{person.firstname}}. Nå gjenstår det bare å fylle ut feltene nedenfor så får du strøm fra oss.

Allerede kunde? Logg inn
Marker minst én anleggsadresse

Vi kan ikke finne dette postnummeret i våre tabeller. Dersom du har et strømanlegg på dette postnummeret så er det fint om du kontakter oss på 38 10 00 80 for å registrere deg som kunde.

Vi kan dessverre ikke levere strøm til Svalbard.

Vi kan ikke finne dette postnummeret i våre tabeller. Dersom du har et strømanlegg på dette postnummeret så er det fint om du kontakter oss på 38 10 00 80 for å registrere deg som kunde.
|
Du må bekrefte gjeldende vilkår.
Du må bekrefte gjeldende vilkår.

15% rabatt hos Talkmore

Som kunde hos NorgesEnergi får du 15% rabatt på månedsprisen på mobilabonnement hos Talkmore. Dette i tillegg til velkomsttilbud der du betaler kun 99,- i månedspris de to første månedene, uavhengig av hvilket abonnement du velger.

Med Talkmore får du full Telenor 4G+ dekning, Data Rollover og full kontroll på kundeforholdet ditt i App’en – alt helt uten bindingstid. 

Talkmore har dessuten Norges mest fornøyde privatkunder på mobiltelefoni i 2017 i følge en stor undersøkelse gjort av EPSI Rating!

Få 20 % rabatt på gaming headset

I juli får du 20 % rabatt på alle gaming headset hos Elkjøp (ikke annonserte produkter). 

For å få dette kan du henvende deg til betjeningen i butikken eller se rabattkode på Min side som du kan bruke på www.elkjop.no.

Betal strømregningen med Vipps

Vipps Faktura er raskt og enkelt. Du velger å motta faktura fra oss i Vipps-appen. Så trenger du ikke å tenke på KID-nummer og du får varsling når det kommer faktura og på forfallsdato.

Dersom du heller vil bruke eFaktura så er det helt greit det også.

Et bra miljøvalg!

Vi gir deg 100 % fornybar energi uten at det koster deg noe ekstra! Det inkluderer opprinnelsesgaranti på strømmen din, og vi gir på dine vegne 100 kroner til Regnskogfondet - hvert år. 

Opprinnelsesgaranti er en sikkerhet for at en tilsvarende mengde fornybar energi som du forbruker, er produsert og matet inn på nettet et sted i Norge eller Europa. Slik bidrar du til økt etterspørsel etter fornybar energi! Smart for deg, og smart for kloden vår. 

 

Hva er Strøm til lavpris?

Strøm til lavpris er en avtale hvor strømprisen styres av innkjøpspris i strømmarkedet. Denne avtaleformen er vår bestselger, hvor du betaler det samme som vi kjøper strømmen for på strømbørsen. I tillegg kommer et månedlig påslag og lovpålagte el-sertifikater. Strøm til lavpris er billig strøm for deg som vil følge markedets utvikling. Ingen forskuddsbetaling! 

Avtalen forutsetter eFaktura eller Vipps som betalingsform.

Dagens strømpriser

Søk opp innkjøpspris fra NordPool på ditt postnummer her:

Prisen hentes fra www.nordpoolspot.com og viser nyeste pris. Når morgendagens pris er klar er det den prisen som vises. Feil kan forekomme, men det påvirker ikke fakturaen din. 

Månedlig påslag: kun kr 27/mnd. I tillegg kommer et påslag på 3,60 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Kunder i Finnmark og følgende kommuner i Troms: Karlsøy, Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, Skjervøy og Storfjord er untatt mva og el-sert. Kunder i resten av Troms og Nordland er unntatt mva.

Vilkår