Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Håndball + NorgesEnergi = Sant

Nye inntektsmuligheter for klubben din

NorgesEnergi har inngått en langvarig samarbeidsavtale med Norges Håndballforbund og Norsk Topphåndball. Vi ønsker å være en god medspiller for håndballag over hele landet, og nå kan du på en enkel måte få flere penger i klubbkassa!

Alle klubbens medlemmer, alle foreldre, alle besteforeldre, alle lokale bedrifter og alle som kommer på kampene kan nå bidra slik at budsjettet ditt fylles opp uten enda mer dugnadsarbeid. Sjekk "Slik kommer du i gang" for tips!

Denne korte videoen forklarer konseptet på en enkel måte:

NorgesEnergi-uka

Håndballforbundet inviterer alle klubbene til å bli med på en NorgesEnergi-uke for å få opp fokus på hvor enkelt det er å få inntekter ved å selge strøm. Mange klubber er allerede godt i gang, og flere kan nå ta gode steg mot nye inntekter. 

Hvordan får klubben min inntekter fra NorgesEnergi?

Klubben din har mange supportere. Vi gir klubben din inntekter for alle som har strømavtalen sin hos oss! For hver supporter som bytter til oss så får klubben 200 kroner. Når de har vært hos oss 1 år så får klubben nye 200 kroner - da har klubben din fått 400 kroner allerede første år. Og så får klubben 200 kroner for hvert år. Dersom klubben har 50 supportere så blir det 20 000 kroner :-)

Hva med de supporterne som allerede har strøm fra NorgesEnergi?

Mange av klubbens supportere har allerede strøm fra oss. Alt de trenger å gjøre er å informere oss på kundeservice@norgesenergi.no eller 810 33 700 om at de støtter din klubb så betaler vi 200 kroner i året. 

Sponsorstrøm for lokale bedrifter

Sponsorstrøm er for bedrifter som ønsker å støtte klubben på en enkel måte. Ved å bytte til en strømavtale hos NorgesEnergi Bedrift er dere automatisk blitt en sponsor for klubben! Vi i NorgesEnergi gir penger tilbake til klubben basert på strømforbruket deres.

Les mer og bestill Sponsorstrøm