Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Nyhet!

Få 500 kroner i rabatt på strømregningen i hele 10 måneder!

Mange av våre kunder har store utgifter til lån og andre banktjenester, og de utgiftene ønsker vi å kutte. Derfor har vi inngått avtale med forbrukerfavoritten BN Bank som gir alle våre kunder fordeler hos dem samtidig som du får 500 kroner i rabatt på strømregningen i 10 måneder - totalt 5 000 kroner! 

Dette får du uten å måtte bytte strømavtale, du beholder den gode prisen du allerede har.

Som NorgesEnergi-kunde får du følgende fordeler hos BN Bank:

  • Boliglånsrente fra kun 2,15 % (gjennomsnitt i Norge ca 2,40%)
  • Gebyrfri brukskonto
  • Supergod sparerente – 1,60%
  • Sparekonto med fritt antall uttak
  • Gebyrfritt bankkort
  • Enkel mobilbank
  • Gratis SMS-varsling
  • Nettbank med full oversikt over økonomien
  • BankID på mobil - innlogging uten kodebrikke

Hva må jeg gjøre for å få rabatten?

Det eneste du trenger å gjøre for å få 5 000 kroner i rabatt på strømregningen er å bli kunde i BN Bank. Fordelen forutsetter at du etablerer Boliglån Pluss, brukskonto med lønnsinngang og sparekonto.

Dersom du kun etablerer brukskonto med lønnsingang så får du 500 kroner i rabatt på strømregningen.

Har du lavere strømregning enn 500 kroner i måneden?

Dersom du har under 500 kroner i strømregning en eller flere måneder i rabattperioden så forlenger vi antall måneder du får rabatt sånn at du totalt sett får 5 000 kroner i rabatt.

For deg som ikke ønsker boliglån hos BN Bank

Du har også mulighet til å oppnå en fordel uten å flytte boliglånet. Flytter du lønnskontoen til BN Bank får du nå 500 kroner i rabatt på strømregningen din.

Hvorfor velge BN Bank?

BN Bank sin visjon er å være best i det lange løp, både for eksisterende og nye kunder. Det gjør BN Bank ved å levere konkurransedyktige produkter over tid og ha fornøyde kunder. BN Bank tilbyr sine kunder svært konkurransedyktige betingelser på lån og innskudd på grunn av sine effektive og enkle selvbetjeningsløsninger.

Priseksempel

Låner du 2 millioner med nominell rente på 2,15 %, vil du få en effektiv rente på 2,21 %. Nedbetalt over 25 år vil dette utgjøre totalt 2 597 160 kr.

Vilkår

BN Bank må foreta en kredittvurdering av alle som søker boliglån. Boliglån må innvilges for at du skal få rabatt på strømregningen.