Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Nyhet!

Få rabatt på elektriker

Vi er opptatt av at våre kunder skal få så lave strømregninger som mulig, derfor gir vi også mange strømsparetips. Og noen ganger er det behov for en elektriker for å hjelpe deg med de litt større tingene. Derfor har vi inngått avtale med Bravida - og det gir deg rabatt!

Hvilken rabatt får du?

Du får: 

  • 10 % rabatt på ordinær timepris
  • 15% rabatt på elektromateriell

- uansett hva slags elektrikeroppdrag du ønsker utført :-) 

I tillegg får du spesialtilbud på:

  • LED belysning, blant annet 6 downlights montert med dimmer for kun 5 100 kroner
  • Elsjekk, kun 2 500 kroner
  • Oppgradering av sikringsskap, fra 8 900 kroner

Bravida tilbyr trygge og energieffektive løsninger med fokus på kvalitet og sikkerhet i alle ledd. Deres dyktige elektrikere kan hjelpe deg med blant annet elektrisk anlegg, smarthus-løsninger og ladestasjon for elbil. Bravida gjør med andre ord alt innen elektrikerarbeid – og nå til rabattert pris for nettopp deg.

Hva må jeg gjøre for å få rabatten?

Det eneste du trenger å gjøre er å være kunde i NorgesEnergi. Du bestiller på nettsiden du kommer til når du klikker på knappen her. Der kan du også lese mer om spesialtilbudene du får. 

Hvorfor bruke mindre strøm?

Det klinger kanskje litt rart, at vi som strømselskap vil at du skal bruke enda mindre strøm. Strøm er jo produktet vi selger, så hvilken interesse har vi i å hjelpe deg med å kutte strømutgiftene?

Jo, fordi våre kunder er viktige! Lave strømregninger er det som gjør kunden vår fornøyd. Og skal du få lave strømregninger, må du ha både en billig strømavtale og senke forbruket ditt. Vi sikrer det første, og vil hjelpe med det neste. Da kommer en rabatt hos elektrikeren godt med :-)