Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

En enkel måte å støtte klubben din på

Støtt klubben i ditt hjerte

Norges Håndballforbund og vi i NorgesEnergi gjør det nå enkelt å støtte klubben i ditt hjerte! Vi sender klubben din 400 kroner det første året du er kunde, og deretter 200 kroner per år. Alt du trenger å gjøre er å bestille Supporterstrøm, og det koster ikke noe ekstra for deg som kunde! 

Strøm til innkjøpspris har i følge Statistisk sentralbyrå vært den billigste avtaleformen i over ti år. Du betaler det samme for strømmen som vi kjøper den inn for. Du får også med Sparepakken til kun 1,50 kr dagen som gir deg sikkerhet når du trenger det mest.

Dersom du ønsker et annet strømprodukt hos oss mens du støtter klubben din, kan du kontakte oss så ordner vi det!

Bestill nåGi klubben din 200 kr i dag

Steg 1 av 2

Vi trenger et gyldig telefonnummer.
Vi trenger en gyldig fødselsdato. (dd.mm.åååå)

Bestill Supporterstrøm

Hei {{person.firstname}}. Nå gjenstår det bare å fylle ut feltene nedenfor så får du strøm fra oss.

Allerede kunde? Logg inn
Marker minst én anleggsadresse
|
Du må bekrefte gjeldende vilkår.
Du må bekrefte gjeldende vilkår.

Supporterstrøm

Med supporterstrøm fra NorgesEnergi støtter du favorittlaget ditt. Vi sender klubben din 400 kroner det første året du får supporterstrøm fra oss, og deretter 200 kroner per år. Det har aldri vært enklere å støtte klubben i ditt hjerte! Og strømprisen, ja den er fortsatt billig!

Vår mest populære strømavtale

Strøm til innkjøpspris er en spotprisavtale. Denne strømavtalen følger prissvingningene i markedet – både oppganger og nedganger. Du betaler det samme for strømmen som vi gjør, samt et påslag for å få strømmen levert til husveggen din. Ingen forskuddsbetaling! Helt enkelt.

Sparepakken

Sparepakken gir deg en ekstra trygghet i hverdagen, og for kun kr 1,50 per dag får du flere fordeler som kan bidra til å kutte strømutgiftene dine.

Dersom du blir sykemeldt betaler vi strømregningen din

Sparepakken sykdom ikon

Med Sparepakken får du dekket alle strømutgiftene dine fra NorgesEnergi dersom du blir sykemeldt, minimum kr 1.000 per måned i inntil fire måneder.Dersom du blir ufrivillig arbeidsledig betaler vi strømregningen din

Sparepakken arbeidsledig ikon

Med Sparepakken får du dekket alle strømutgiftene dine fra NorgesEnergi dersom du blir ufrivillig arbeidsledig, minimum kr 1.000 per måned i inntil fire måneder.Dersom du opplever strømskade i hjemmet dekker vi egenandelen din

Sparepakken strømskade ikon

Med Sparepakken dekker vi egenandelen på din innbo- og løsøreforsikring med inntil kr 5.000, for skade som skyldes lynnedslag eller annet elektrisk fenomen.Du får personlig energirådgivning

Sparepakken energirådgivning ikon

Med enkle grep kan du redusere strømforbruket med 10 - 20 % årlig. Med Sparepakken kan du kontakte våre erfarne energirådgivere, og få relevante enøk-råd tilpasset ditt hjem.

Dagens strømpris

Dagens strømpris der du er: 31,42 øre/kWh
Månedlig påslag: kun kr 47/mnd.
I tillegg kommer et påslag på 3,90 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Vilkår