Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Kundeservice

  • Under Ofte stilte spørsmål finner du svar på flere av de vanligste spørsmålene vi får fra kundene våre.
  • Dersom du ikke husker passordet til Min side, men har registrert e-postadressen din hos oss, kan du bruke "Glemt passord" i innloggingsboksen. Dersom du ikke har registrert e-postadressen hos oss fra før, bruker du "Ny bruker".  

Kontakt NorgesEnergi

Driftsmeldinger

Her svarer vi på de spørsmålene som kundesenteret får flest av akkurat nå. Vi legger også ut melding dersom det har skjedd en feil i våre systemer. 

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på mange av spørsmålene vi får fra dere.

Alt på én faktura

Hittil har du fått en regning fra oss på strømforbruk og en fra din lokale netteier på nettleien. Framover vil de fleste av dere få dette på én felles faktura fra oss i NorgesEnergi. 

Min side

På Min side finner du informasjon om ditt kundeforhold. Dersom du ønsker å se dine avtaler og fakturaer, utsette en faktura, bytte e-postadresse eller se kundefordeler - finner du det på Min side. 

Logg inn på Min Side

Skal du flytte?

NorgesEnergi leverer strøm til hele Norge. Husk å ta med strømavtalen til din nye bolig! Du kan fortsette å bruke oss som strømleverandør uansett hvor i landet du bor.

Slik bytter du til oss:

  1. Velg strømavtalen som passer deg best. Er du i tvil om hvilken strømavtale du bør velge? Se vår sammenligning av spotprisavtale (Strøm til lavpris) og variabel strøm (Topp 10-garanti)  
  2. Fyll ut bestillingskjema

Vi ordner resten!  Du trenger ikke å kontakte din nåværende strømleverandør eller netteier. Det du kan gjøre for å påvirke prosessen og få den til å gå fortere, er å være raskt ute med å gi oss din målerstand, siden vi ikke kan begynne å levere strøm til deg før vi har mottatt denne.

Kontakt meg NorgesEnergi

Kontakt oss direkte


Direktenummer: 

Kundeservice: 38 10 00 80
Kundeservice bedrift: 38 10 00 81
Betalingsfritak ved sykdom/arbeidsledighet/strømskade: 38 10 00 83

 

Postadresse: 
NorgesEnergi AS
Postboks 608 Lundsiden
4606 Kristiansand

Organisasjonsnummer: 
939 692 738 MVA