Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Hva er Strømkonto?

Med Strømkonto får du lik strømregning hver måned gjennom hele året. 

Det gir deg forutsigbarhet og større kontroll over strømregningen din. Selv om strømprisene varierer gjennom årstidene, får du ingen ubehagelige overraskelser på fakturaen din, fordi summen du betaler hver måned er den samme. 

Med utgangspunkt i ditt strømforbruk og din strømavtale, beregner vi et gjennomsnitt av forventet strømregning gjennom et helt år. Ved større endringer i strømforbruket ditt, endrer vi det anbefalte månedsbeløpet og gir deg beskjed om dette - slik at du alltid betaler et mest mulig riktig beløp. Har du flere strømanlegg, for eksempel hjemme og på hytta, vil begge anleggene være med på din Strømkonto. 

 

Strømforbruk og nettleie på samme Strømkonto

Etter endringen med strøm og nettleie på samme faktura som rulles ut fra vinteren 2016, vil fordelene med å ha Strømkonto bli enda større. Den månedlige fakturaen blir på grunn av nettleien høyere, særlig i perioder av året hvor strømprisene og forbruket er høyere. Ved å betale et fast beløp hver måned får du en buffer mot de høyeste strømregningene, og dermed økt forutsigbarhet gjennom hele året.