Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Hva gjør jeg når jeg skal flytte?

Strømabonnementet er knyttet til måleren i boligen din. Når du flytter, må vi derfor ha beskjed fra deg for at vi skal kunne gi deg billig strøm også i din nye bolig. Hvis du ikke melder ifra, kan du risikere å få dyr straffestrøm fra nettselskapet i stedet.

Det er viktig at du kontakter din netteier med målerstanden på din gamle adresse den dagen du flytter ut og avslutter abonnementet ditt hos dem. Når dette er gjort vil netteier videresende målerstanden og gi oss beskjed om avslutning av anlegget.

For videre leveranse av strøm til ditt nye anlegg er det viktig at det bestilles nettleie hos den lokale netteieren så raskt som mulig etter at du har flyttet inn.

For deg som allerede har bestilt nettleie, kontakter du oss med følgende informasjon:

  • Målerstand
  • Overtagelsesdato
  • Målernummer

Når vi har mottatt all informasjonen tar det ca 2-3 uker før vi starter levering til din nye bolig.

For deg som nylig har overtatt ny bolig og ikke har bestilt nettleie enda:
Dersom du overtok boligen for under 2 uker siden eller ikke har overtatt enda, kan vi bestille nettleie for deg fra overtagelsesdato. For å gjøre dette trenger vi følgende informasjon:

  • Målernummer*
  • Målerstand
  • Overtagelsesdato*
  • Navn på tidligere eier/strømabonnent

* Må oppgis dersom vi skal bestille nettleie

Vi må få tilsendt dette innen 2 uker etter at du har flyttet inn, pr. tlf/e-post. Er Hafslund Nett din lokale netteier kan informasjonen sendes til oss opp til 2 måneder etter overtagelse.

Så fort informasjonen er mottatt vil vi bestille nettleie for deg på anlegget og igangsette strømleveransen. På Min Side kan du melde flytting direkte til oss, eller du kan ringe oss på tlf 810 33 700