Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Hva skjer når jeg har bestilt strøm?

NorgesEnergi kontakter din gamle strømleverandør og ordner alt det praktiske i forbindelse med bytte av strømleverandør.


Oppstart
Det tar 2 -3 uker fra du bestiller til vi kommer i gang med å levere strøm til deg. Dette avhenger av om vi har all informasjonen vi trenger. Kort tid etter bestillingen din vil du motta mer informasjon om strømproduktet du har bestilt hos oss. 

Har vi registrert feil eller mangler noen opplysninger, vil vi ta kontakt med deg. Vi vil også prøve å hente inn riktige opplysninger fra netteieren din. Alle opplysninger må være riktige, og stemme overens med det som er registrert hos din netteier før vi kan begynne å levere strøm til deg.

Din gamle strømavtale
Dersom du mottar en strømregning fra din gamle leverandør, skal du betale denne som normalt. Har du betalt for mye vil du få dette tilbakebetalt på sluttavregningen som du mottar fra dem. Dette skjer normalt innen fire uker etter at vi har begynt å levere strøm til deg.

Måleravlesning
Den ordinære måleravlesningen skal fortsatt leveres til din lokale netteier. Dette gjelder uavhengig av hvilken strømleverandør du velger.