Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Velkommen til oss!

E-spot er en billig strømavtale! Du får strøm til innkjøpspris og betaler kun 9 kr/mnd og 2,90 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikater.

 

 

 

En billig strømavtale

Med strømavtalen E-spot får du strøm til innkjøpspris. Dette har vært den billigste avtaleformen i over ti år, i følge Statistisk sentralbyrå. E-spot er strømavtalen for deg som vil få med deg de daglige prissvingningene i markedet – både oppganger og nedganger.

Avtalen forutsetter eFaktura og AvtaleGiro som betalingsform.

AvtaleGiro og eFaktura

Det er billigst å betale strømregningen din med eFaktura. Når du tegner eFaktura-avtale, får du regningen rett inn i nettbanken! Med AvtaleGiro blir den automatisk betalt fra kontoen din. Billig, smart og enkelt!

Billig strøm + Kundefordeler

Det lønner seg å ha NorgesEnergi i stikkontakten! Du har god rabatt på mobiltelefoni hos Talkmore, drivstoff og bilvask hos Esso og hver måned får du nye spesialrabatter hos Elkjøp og Phonehouse. Du får også gode tilbud fra våre andre partnere.

Dagens strømpriser

Søk opp dagens innkjøpspris på ditt postnummer her:

Prisen hentes fra www.nordpoolspot.com og viser nyeste pris. Når morgendagens pris er klar er det den prisen som vises. Feil kan forekomme, men det påvirker ikke fakturaen din. 

Månedlig påslag: kun kr 9/mnd.

I tillegg kommer et påslag på 2,90 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Kunder i Finnmark og følgende kommuner i Troms: Karlsøy, Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, Skjervøy og Storfjord er untatt mva og el-sert. Kunder i resten av Troms og Nordland er unntatt mva.