Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Velkommen til oss!

Med Reisestrøm får du strøm til innkjøpspris og tjener CashPoints! Du får 200 CashPoints årlig. 1 CashPoint = 1 kr hos Norwegian. 

 

 

 

Strømavtalen for deg som elsker å reise

Reisestrøm er Strøm til innkjøpspris med CashPoints. Strøm til innkjøpspris, også kjent som spotpris, har ifølge Statistisk sentralbyrå vært den billigste avtaleformen i over ti år! Vil du ha lav pris over tid, er strøm til innkjøpspris et godt valg.

Strøm til innkjøpspris følger prissvingningene i markedet – både oppganger og nedganger. Du betaler det samme for strømmen som vi gjør, samt et påslag for å få strømmen levert til husveggen din. Det er ingen forskuddsbetaling. Med Reisestrøm får du også hele 700 CashPoints første året! Deretter får du 200 CashPoints årlig. 1 CashPoint hos Norwegian tilsvarer 1 kr. Ekisterende kunder som bytter til Reisestrøm mottar 100 CashPoints nå og videre 200 årlig. 

Priser

Dagens strømpris der du er: 29,46 øre/kWh

Reisestrøm er strøm til innkjøpspris med CashPoints.
Du betaler det samme for strømmen som vi gjør + kun 47 kr/mnd. I tillegg kommer et påslag på 3,90 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Sparepakken koster kr 1,50 pr dag. 
Vintertrygghet koster kr 39 pr mnd. 

 

 

Vintertrygghet

Helt uavhengig av hvilken strømavtale du har hos NorgesEnergi, har du med Vintertrygghet en mulighet til å velge en trygg og forutsigbar fastpris i de kalde vintermånedene - når strømprisen svinger som mest! Du får melding fra oss når du har mulighet til å velge fastpris og trenger ikke å overvåke prisene selv.

Sparepakken

Sparepakken gir deg en ekstra trygghet i hverdagen og flere fordeler som kan bidra til å kutte strømutgiftene dine.

Inkludert er energirådgivning, strømskadeforsiking og at vi betaler strømregningen din dersom du blir sykmeldt eller arbeidsledig.