Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Du har billig strøm!

Ung lavpris

Takk for at du valgte Ung lavpris! Du har nå en bra strømavtale, miljøvennlig strøm og gode fordeler!

Ung lavpris gir deg

  • Strøm til lavpris
  • 100 % fornybar energi
  • Spesialrabatter hos Elkjøp
  • Spesialrabatter hos Talkmore

Spesialpriser på lyd!

Vi gir deg mange muligheter til å få den rette lyden!

Hos Elkjøp får alle som har Ung lavpris 20% rabatt på:

  • alle JBL høyttalere
  • alle hodetelefoner

Et bra miljøvalg!

Vi gir deg 100 % fornybar energi uten at det koster deg noe ekstra! Det inkluderer opprinnelsesgaranti på strømmen din, og vi gir på dine vegne 100 kroner til Regnskogfondet - hvert år. 

Opprinnelsesgaranti er en sikkerhet for at en tilsvarende mengde fornybar energi som du forbruker, er produsert og matet inn på nettet et sted i Norge eller Europa. Slik bidrar du til økt etterspørsel etter fornybar energi! Smart for deg, og smart for kloden vår. 

 

Betal strømregningen med Vipps

Vipps Faktura er raskt og enkelt. Du velger å motta faktura fra oss i Vipps-appen. Så trenger du ikke å tenke på KID-nummer og du får varsling når det kommer faktura og på forfallsdato.

Dersom du heller vil bruke eFaktura så er det helt greit det også.

Lurer du på noe rundt Vipps?

Å få strømregningen i Vipps er nytt, og da er det naturlig å ha noen spørsmål. Vi har derfor laget en kjapp oversikt med spørsmål og svar til deg.

Hva er Strøm til lavpris?

Strøm til lavpris er en avtale hvor strømprisen styres av innkjøpspris i strømmarkedet. Denne avtaleformen er vår bestselger, hvor du betaler det samme som vi kjøper strømmen for på strømbørsen. I tillegg kommer et månedlig påslag og lovpålagte el-sertifikater. Strøm til lavpris er billig strøm for deg som vil følge markedets utvikling. Ingen forskuddsbetaling! 

Avtalen forutsetter eFaktura eller Vipps som betalingsform.

Dagens strømpriser

Søk opp innkjøpspris fra NordPool på ditt postnummer her:

Prisen hentes fra www.nordpoolspot.com og viser nyeste pris. Når morgendagens pris er klar er det den prisen som vises. Feil kan forekomme, men det påvirker ikke fakturaen din. 

Månedlig påslag: kun kr 27/mnd. I tillegg kommer et påslag på 3,60 øre/kWh som inkluderer lovpålagte elsertifikatkostnader.

Kunder i Finnmark og følgende kommuner i Troms: Karlsøy, Kvænangen, Kåfjord, Lyngen, Nordreisa, Skjervøy og Storfjord er untatt mva og el-sert. Kunder i resten av Troms og Nordland er unntatt mva.