Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Kutt strømutgiftene med NorgesEnergi

Vi vil hjelpe kundene våre med å kutte strømutgiftene! Strømutgiftene består enkelt fortalt av to ting: strømforbruket og prisen på strøm.

Lave strømpriser
Vi gjør vår innsats med å tilby lave priser på strøm. Å bytte til oss er både enkelt og gratis. 


Kutte strømforbruket
For å kutte strømforbruket kan du kjøpe strømspareprodukter i vår ENØK-butikk dersom du har Sparepakken. I tillegg finnes nyttige tips for å klargjøre boligen for vinteren og for hvordan du kan bruke elektriske artikler på en mest mulig energieffektiv måte. 

Hvordan bytte

De fleste velger NorgesEnergi!

Vi har siden 1999 kuttet kundenes strømutgifter, det har gjort oss til landets ledende lavprisaktør.  
 
Analyser fra Energibarometeret viser at de fleste som har skiftet strømleverandør siden 2007, bytter til NorgesEnergi. Kilde: Kantar TNS (Energibarometer, 2007 - 2017)

Samarbeidspartnere

Vi har en rekke gode samarbeidspartnere som i samarbeid med oss tilbyr billig strøm til sine kunder og medlemmer.  Benytt din medlemsfordel hos en av våre partnere, og få en god strømavtale! 

Billig strøm + Kundefordeler

Det lønner seg å ha NorgesEnergi i stikkontakten! Du har god rabatt på mobiltelefoni hos Talkmore, drivstoff og bilvask hos Esso og hver måned får du nye spesialrabatter hos Elkjøp og Phonehouse. Du får også gode tilbud fra våre andre partnere.

Jobb hos oss

I NorgesEnergi er vi over 150 entusiastiske medarbeidere, med forskjellig bakgrunn, interesser og utdanning. Vi trives godt sammen, og har et felles mål: Å hjelpe kundene våre med å kutte strømutgiftene!