Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Vil du spare enda mer?

DINE FORDELER

Som kunde hos oss har du flere gode fordeler hos våre samarbeidspartnere. Vi hjelper deg å kutte mer enn bare strømutgiftene!

Drivstoffrabatt hos Esso

Mange av våre kunder har store utgifter til drivstoff, og de utgiftene ønsker vi å kutte. Derfor har vi inngått avtale med Esso sånn at du får rabatt på drivstoff. I tillegg får du rabatt på bilvask, leiebil, parafin, fyringsolje og mange andre nyttige produkter og tjenester!

Det er over 250 Esso-stasjoner rundt om i Norge så muligheten for å benytte deg av rabatten er stor. 

15% rabatt hos Talkmore

Som kunde hos NorgesEnergi får du 15% rabatt på månedsprisen på mobilabonnement hos Talkmore. Dette i tillegg til velkomsttilbud der du betaler kun 99,- i månedspris de to første månedene, uavhengig av hvilket abonnement du velger.

Med Talkmore får du full Telenor 4G+ dekning, Data Rollover og full kontroll på kundeforholdet ditt i App’en – alt helt uten bindingstid. 

Talkmore har dessuten Norges mest fornøyde privatkunder på mobiltelefoni i 2017 i følge en stor undersøkelse gjort av EPSI Rating!

Få 25% rabatt på DAB+

I juni får du 25 % rabatt på DAB+ radioer hos Elkjøp (ikke annonserte produkter). 

For å få dette kan du henvende deg til betjeningen i butikken eller se rabattkode på Min side som du kan bruke på www.elkjop.no.

Halv pris på medlemskap i Huseiernes Landsforbund

Som medlem i Huseiernes Landsforbund får du gratis juridisk, økonomisk og byggteknisk rådgivning, samt lønnsomme rabatter og spesialtilbud fra deres partnere. Gjelder kun nye kunder.

Gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi de seks første månedene

Hvorfor betale mer enn du må for tjenestene du trenger? Norsk Familieøkonomi gir deg gratis økonomisk rådgivning og ID-forsikring, og hjelper deg med å spare penger på alt fra forsikring og juridisk hjelp, til investering og veihjelp.

Nå får du gratis medlemskap de seks første månedene (verdi 384 kroner). Ingen binding.