Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Vil du spare enda mer?

DINE FORDELER

Som kunde hos oss har du flere gode fordeler hos våre samarbeidspartnere. Vi hjelper deg å kutte mer enn bare strømutgiftene!

1/2 pris på medlemskap i Norsk Familieøkonomi + gratis Circle K kopp for 2017

Hvorfor betale mer enn du må for tjenestene du trenger? Norsk Familieøkonomi gir deg gratis økonomisk rådgivning og ID forsikring, vi hjelper deg med å spare penger på alt fra forsikring og juridisk hjelp, til investering og boligalarm. Nå får du et medlemskap til halv pris første år og sparer 384 kroner. I tillegg får du kaffekoppen til Circle K (tidligere Statoilkoppen) slik at du kan hente deg så mye gratis drikke du vil hos Circle K i hele 2017! (verdi 299,-)

Kun kr 490,- for medlemskap i Huseiernes Landsforbund ut 2017

Som medlem hos Huseiernes Landsforbund får du boligrelatert bistand og mange gode rabatter. Har du byggteknisk, økonomisk eller juridiske spørsmål sitter kompetente fagfolk klar til å svare deg på telefonen. Trenger du ytterligere hjelp, er en times bistand fra en av deres advokater også inkludert i medlemskapet. Spar penger og ta del i de gode rabattene du også.

10% avslag på TV hos Lefdal

I februar får du 10% avslag på bestselgere fra Philips. For å bruke rabatten kan du henvende deg til betjeningen i butikken. Kode til bruk i nettbutikk finner du på Min Side.

Se hvilke modeller det gjelder ved å klikke på "Les mer". 

Panelovn

Februartilbudet til alle NorgesEnergi-kundene var så populært at Elkjøp rett og slett har gått tom for panelovnen Adax Neo 2. Som erstatning ligger nå Adax NP 06 KDT (hvit) på elkjop.no, og i din lokale Elkjøp-butikk finner du andre alternativer. 

For å bruke rabatten kan du henvende deg til betjeningen i butikken. På Min Side finner du rabattkode du kan bruke på elkjop.no.

10% rabatt på alle Sony-telefoner hos Phonehouse

I februar får du 10% avslag på alle Sony-telefoner hos Phonehouse*. For å få tilbudet kan du henvende deg til betjeningen i butikken og si at du er NorgesEnergi-kunde.

*Gjelder ikke allerede annonserte varer.