Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Retningslinjer for behandling av

Personopplysninger


NorgesEnergi arbeider for å ivareta ditt personvern på Internett. Derfor har vi utarbeidet noen retningslinjer for hvordan personopplysningene dine skal behandles. Vi retter oss også etter personopplysningsloven.


Personopplysninger
Vi tar ansvar for alle personopplysninger, som for eksempel navn, adresse og fødselsdato, som du utleverer til oss, eller som vi får tilgang til når du bestiller ett av våre strømprodukter. NorgesEnergi utleverer ikke personopplysninger til tredjepart.

Hvorfor innhenter vi opplysninger
Vi kommer til å bruke den innhentende informasjonen til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer. Det kan dreie seg om å gjennomføre leverandørbytter, fakturering, informere deg om ditt strømprodukt og sende deg gode tilbud og informasjon om nye produkter. For å få tilsendt informasjon og gode tilbud via elektronisk kommunikasjon (som for eksempel e-post eller sms) må du gi oss ditt samtykke til dette. Det kan du gjøre i forbindelse med bestilling, på Min Side eller ved å henvende deg til oss. Du kan selvsagt når som helst trekke samtykket tilbake.

Hvor kan man henvende seg for å få vite hva som er registrert?
Du har rett til å ta kontakt med oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes.