Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny

Verv en eller flere venner

Få gratis strøm på 1-2-3

For hver venn du verver til NorgesEnergi, gir vi deg nå en måned gratis strøm. Har du en tante, nabo eller kollega som kunne tenke seg gratis strøm? Hjelp dem over til oss, da vel. Du og den du verver får en måned gratis strøm hver!

Så enkelt er det:

  1. Verv en eller flere venner med SMS eller e-post i skjema under
  2. Din venn bestiller via lenken han eller hun får tilsendt
  3. Vi ordner resten - og begge to får en måned gratis strøm!
 
 
 
SMS
E-post
 

En hyggelig melding er nå sendt til vennene dine. Så får vi håpe og tro at de liker det glade budskap og takker ja til gratis strøm, slik at det blir gratis strøm på deg, også. 

Noe gikk dessverre galt! Har du skrevet feil mobilnummer eller e-post? 

 
Du kan se status på dine vervede venner på Min side
 
 

Gjør vervingen enklere med Facebook!

Vet du ikke hvem du skal verve? Her kan du lage en liten plakat som gjør det enklere å finne alle vennene dine som vil ha gratis strøm. Du når dem alle med et par enkle trykk.

Vilkår for å verve

Du må være kunde hos NorgesEnergi, og kan verve så mange venner du vil. Rabatten kan ikke utbetales i kontanter, men trekkes fra strømforbruket på første faktura etter at din vervede venn har fått oppstart. Rabatten bortfaller dersom du bytter til en annen strømleverandør før gratisperioden(e) er levert. En gyldig gratisperiode er opptil 3000 kWh/mnd.

De fleste velger NorgesEnergi!

Undersøkelser fra TNS Gallup viser at de fleste som bytter strømleverandør, bytter til oss! Vil du også ha billig strøm? Det er enkelt og gratis å bytte.