Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til privat

99,-

pr/mnd for inntil 10 anlegg

Bedrift minipris

Bedrift minipris er en smart og trygg bedriftsavtale som kombinerer strøm til innkjøpspris med prissikring. Vi overvåker strømmarkedet for deg og sikrer bedriften din en svært konkurransedyktig strømpris.

Innkjøpspris er gunstig når strømprisene er lave, men gjennom året vil det være perioder med ustabile priser. I disse periodene begrenser vi risikoen ved å sikre strømprisen for din bedrift.

Bli 100 % fornøyd - eller få penger tilbake!

Bestill nå
enkelt og gratis å bytte

Steg 1 av 2

Søker i Brreg.

Bestill Bedrift minipris

Hei {{company.name}}. Vi har fylt ut noen opplysninger for dere. Vennligst se over at de stemmer, rett eventuelle feil og fyll ut feltene som mangler.

Allerede kunde? Logg inn
Legg til ny adresse:
Du må bekrefte gjeldende vilkår.

Få et godt tilbud!

Trenger du vår hjelp i valg av strømavtale til bedriften? Ta gjerne en uforpliktende prat med en av våre erfarne bedriftsrådgivere.

100 % fornøyd eller penger tilbake

Vår fornøydhetsgaranti er enkel. Er du ikke fornøyd med Bedrift minipris etter et år, tilbakebetaler vi alle de faste kostnadene for 12 måneder. Vi vil ha 100 % fornøyde bedriftskunder! 

Priser

Bedrift Minipris koster kun 99,- pr måned for inntil 10 strømmålere. Ingen påslag for de første 50 000 kWh, forbruk utover dette har et påslag på 0,5 øre/kWh (per år). 

El-sertifikat

I spotprisperioder tilkommer et påslag på 3,3 øre/kWh (eks. mva) som inkluderer lovpålagte el-sertifikater. I perioder med variabel eller fast pris er kostnad for el-sertifikat inkludert i kraftprisen. Les mer på NVE's hjemmesider. 

Strømavtalen inkluderer Smart bedrift

Ta smarte valg for bedriften! Få følgende fordeler for kun 49 kroner per måned: 

  • Betalingsfritak ved strømskader og driftsavbrudd
  • Bedriftsrabatter på Elkjøp og Lefdal
  • Energirådgivning

Guide til Enovas støtteprogram

I 2014 støttet Enova energitiltak verd 3,1 milliarder kroner. Er du bygg- eller industrieier og skal bygge nytt eller renovere? Da kan sjansen være stor for at ditt prosjekt kan være støtteberettiget gjennom Enova.