Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift
Velkommen til bloggen vår!
Operasjon: Spar enda mer

Velkommen til bloggen vår!

I godt over ti år har NorgesEnergi vært en solid aktør i strømbransjen. Siden dag én har vi fokusert på billig strøm! 

Vi tror på kombinasjonen billig strøm + mindre forbruk som veien til de laveste strømregningene. Selvsagt, tenker du kanskje! Og ja, det er det nok gjerne. Likevel ser vi at mange setter pris på konkrete tips og triks for å senke forbruket sitt. Derfor har vi startet Operasjon: Spar enda mer – prosjektet for en lavere strømregning. Denne «operasjonen» skal få god spalteplass på denne bloggen, og vi vil gjennomføre den sammen med dere. Vi vil også dele relevante nyheter og prisinfo, nyttig stoff om strømmarkedet, samt smarte tips som gjør det enda lettere for deg å være kunde hos oss. 

Hvorfor Operasjon: Spar enda mer?

Det klinger kanskje litt rart, at vi som strømselskap vil at du skal bruke enda mindre strøm. Strøm er jo produktet vi selger, så hvilken interesse har vi i å hjelpe deg med å kutte strømutgiftene?

Jo, fordi våre kunder er viktige! Lave strømregninger er det som gjør kunden vår fornøyd. Og skal du få lave strømregninger, må du ha både en billig strømavtale og senke forbruket ditt. Vi sikrer det første, og vil hjelpe med det neste. Og selv om strømprisene er herlig lave for tiden, er det ingen tvil om at gode sparetiltak vises på regningen og lønner seg i lengden. Vi håper du vil være med.

Bli med på Operasjon: Spar enda mer sammen med oss!

Del artikkelen