Gå til hovedinnhold på siden Gå til hovedmeny
Til bedrift

Kutt strømutgiftene med NorgesEnergi

Vi vil hjelpe kundene våre med å kutte strømutgiftene! Strømutgiftene består enkelt fortalt av to ting: strømforbruket og prisen på strøm.

Lave strømpriser
Vi gjør vår innsats med å tilby lave priser på strøm. Å bytte til oss er både enkelt og gratis. 


Kutte strømforbruket
For å kutte strømforbruket kan du kjøpe strømspareprodukter i vår ENØK-butikk dersom du har Sparepakken. I tillegg finnes nyttige tips for å klargjøre boligen for vinteren og for hvordan du kan bruke elektriske artikler på en mest mulig energieffektiv måte. 

Hvordan bytte

1 av 4 velger NorgesEnergi!

Det er nærmere 100 strømleverandører i Norge, ifølge TNS Gallup er vi den mest populære! Vi er veldig stolte over at vi i lang tid har blitt valgt av 1 av 4 som bytter strømleverandør. 

Kilde: TNS Gallup (Energibarometer, 2005 - 2015)

Samarbeidspartnere

Vi har en rekke gode samarbeidspartnere som i samarbeid med oss tilbyr billig strøm til sine kunder og medlemmer.  Benytt din medlemsfordel hos en av våre partnere, og få en god strømavtale! 

Billig strøm + Kundefordeler

Det lønner seg å ha NorgesEnergi i stikkontakten! Hver måned får du nye spesialrabatter hos både Elkjøp, Lefdal og Phonehouse. Du får også gode tilbud fra våre andre partnere.

Jobb hos oss

I NorgesEnergi er vi over 150 entusiastiske medarbeidere, med forskjellig bakgrunn, interesser og utdanning. Vi trives godt sammen, og har et felles mål: Å hjelpe kundene våre med å kutte strømutgiftene!